Op zoek naar Kookworkshop Zeist?

Kookworkshop Zeist  
Kookworkshops Lunch, Diner Catering Zeist.
U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de Siciliaanse en de Toscaanse keuken, hiervoor stellen we een bijzonder menu samen. Deze kookworkshop is uiteraard geschikt voor teambuilding, gezellig bedrijfsuitje, een vrijgezellendag of gewoon een intieme avond met uw vrienden, familie of buurtgenoten. Kosten 65, per persoon. Om u in te schrijven kunt ons bellen 030-6919981, mailen of even langskomen bij ons op de Voorheuvel 73 in Zeist.
facebook marketing
Kookstudio Koksgasten Driebergen.
Meer parkeerplaatsen vindt u aan de overkant van de Hoofdstraat, aan de Bosstraat. Voorbij de brandweerkazerne aan uw linkerhand zijn naast het gebouw enkele parkeerplaatsen en erachter is een ruime parkeerplaats voor meer dan 50 auto's. Met het openbaar vervoer.
www.handsoncare.nl
Kookstudio Koksgasten.
koksgasten op Twitter. Tweets van @Koksgasten. U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten. The Adobe Flash Player is required for video playback. Get the latest Flash Player or Watch this video on YouTube. Een heerlijke paddestoelen Risotto.
http://www.art-evasion.be/chameleon-pens.html
Kookstudio van Catering Witteveen Utrecht Zeist.
U bent hier: Catering Witteveen / Kookstudio. Het lekkerste uitje in Zeist! De kookstudio van Catering Witteveen. Sinds 10 jaar geven wij al met succes gezellige, leerzame en bovenal lekker workshops. Onze intieme kookstudio is exclusief beschikbaar voor uw eigen gezelschap.
wasserenthärter.de
Kookworkshops De Heeren van Driebergen Kookstudio.
Een kookworkshop op maat? Een kookworkshop bij de Heeren van Driebergen op maat samenstellen? De Heeren van Driebergen zorgt voor een gezellige en leerzame kookworkshop afgestemd op uw wensen en behoeften. Kook onder leiding van onze professionele chefs een heerlijk gangenmenu.
Bistoria Mediterraan familie restaurant.
een gezellige plek in zeist. De Bistoria is een nieuw restaurant in Zeist, als onderdeel van Kasteel Kerckebosch. Het concept is een combinatie tussen een Bistro en een Trattoria. Pure smaken, eerlijk geprijsd, rustieke gerechten, lekkere Mediterrane sfeer en een no-nonsense en vlotte service.

Contacteer ons

kookworkshop veenendaal
kookworkshop arnhem 2 personen
Kookworkshop Utrecht
kookworkshop alphen aan den rijn
kookworkshop driebergen
kookworkshop voor twee personen
kookworkshop den bosch
kookworkshop sushi
kookworkshop brabant
kookworkshop zutphen
Kookworkshop Zeist
kookworkshop amsterdam bedrijfsuitje