Meer resultaten voor kookworkshop voor twee personen

kookworkshop voor twee personen  
Gastronomie Kookles 2 personen: Pagina 1 van de resultaten.
Voor 2 personen. Op stap met twee. 1510 keuzes: overnachtingen, diners, sessies sauna. In deze geschenkdoos komen 2 activiteiten overeen met uw zoekopdracht. Ontdek deze geschenkdoos. Een verblijf of activiteit. Voor 1 of 2 personen. 1130 keuzes: overnachtingen, diners, leuke activiteiten.
www.italiaansemannenmode.nl
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.
azaccounting.be
Kookworkshop WegmetdeBaas.
Van 6 tot 30 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Kookworkshop op het water! Botel Ophoven: In het Maasplassengebied ligt Botel Ophoven bij uitstek een mooie en originele locatie voor bedrijfsuitjes. Dit drijvende hotel beschikt over een kookstudio: Kookstudio de Kombuis De kookstudio wordt gebruikt voor kookworkshops en kookdemonstraties.
social media marketing
Eenmalige kookclinic met 1-2 of 3 personen Kookstudio Pineapple.
Met een, twee of drie personen komen koken zonder andere cursisten erbij? Ook die mogelijkheid is er in onze kookstudio. De prijs bedraagt voor 1 persoon 150, voor 2 personen 200 en voor 3 personen 245. Datum, aanvangstijd en menu uiteraard in overleg.
https://mr-beveiliging.nl/deurbeslag
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
Kookworkshop voor twee personen Koksforum.
Berichten: 6 Lid geworden op: 05 jan 2014, 2135.: Kookworkshop voor twee personen. Bericht door hobbykokv 10 feb 2014, 2200.: Ik ben op zoek na Kookworkshop voor twee personen. wel betaalbaar is. Ik wil graag samen heen met zus of vriendin.

Contacteer ons

kookworkshop veenendaal
kookworkshop arnhem 2 personen
Kookworkshop Utrecht
kookworkshop alphen aan den rijn
kookworkshop driebergen
kookworkshop voor twee personen
kookworkshop den bosch
kookworkshop sushi
kookworkshop brabant
kookworkshop zutphen
Kookworkshop Zeist
kookworkshop amsterdam bedrijfsuitje