Op zoek naar kookstudio?

kookstudio  
Kookstudio 54 Amsterdam kookworkshop Kookcursus Private dining.
Een unieke locatie in Amsterdam nodig voor een borrel of vergadering, culinaire fotoshoot of boekpresentatie? Dan bent u bij Kookstudio 54 aan het juiste adres! Kookstudio 54 is een prachtige Kookstudio in Amsterdam Oost, vlakbij het Tropenmuseum en en het centrum van Amsterdam.
rijschool maassluis
kookstudio de laurier.
Verzorgt kooklessen in de kookstudio voor een privé of zakelijk gezelschap en geeft speciale dieet kooklessen. Voor kinderen zijn er kinderkooklessen of partijtjes. Dit alles onder de bezielende leiding van Zoë en co en getuige het gastenboek tot volle tevredenheid van onze gasten!
fitness hillegom
Koken, vergaderen of feesten? Kom naar Culinair Centrum!
Kookworkshops met grote groepen volg je bij Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel, dicht bij Eindhoven en Helmond. Wij hebben een grote kookstudio waar je in onze 2 keukens makkelijk met 8 tot 100 personen een kookworkshop kunt volgen. Culinair Centrum is ooit gestart als een kookstudio maar de laatste jaren is de locatie uitgegroeid tot een multifunctioneel centrum.
rijschool leiderdorp
Kookstudio van de Kook.
zoetermeer
Kookstudio De Mandemaaker. Kookstudio De Mandemaaker.
Onze kookstudio met balkon waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de haven van Spakenburg met zijn historische botters is gevestigd op de eerste verdieping boven ons restaurant. In het aangrenzende Proeflokaal worden de gerechten samen gegeten onder het genot van een goed glas wijn.
computer zoetermeer
Kookstudio Lokaal 55, koken tot kunst verheven.
De kookstudio van Lokaal 55. In de kookstudio van Lokaal 55 kook je met vrienden, collegas en familie een uitgebreid drie of vier gangen diner. Bij binnenkomst trakteren we je op een feestelijk glas Prosecco en een verrassing van de kok.
loodgieter leiderdorp
KOOKSTUDIO-IJSSELSTEIN-HOME.
OVER DE KOOKSTUDIO. De wijnproeverijen worden geleid door onze vinoloog. Van een eenvoudige borrel. of lunch tot een uitgebreid. We bieden verschillende arrangementen aan voor koffie, lunch en diner. In onze gerenoveerde kookstudio. in IJsselstein, is een prachtig kookeiland. 030 686 50 98.
taxi maassluis
Kookstudiodegarde.
Marc Jacobs is in 2002 gestart met de kookstudio, samen met zijn echtgenote Karin en zijn enthousiaste team maakt hij van koken een feest. Samen iets moois maken, er ook nog iets van leren en dat alles met een vleugje humor.
utrecht
Kookstudio, Kookworkshop Scheveningse Vis, Kookcursus, teamuitje.
Het is zo leuk, lekker en leerzaam om samen te koken, samen te genieten en samen na te tafelen na een inspirerende kookles. Wil je meer weten klik je hier op workshops of cursussen? Wil je eerst komen kijken en kennismaken; natuurlijk is dat mogelijk.
rijschool hillegom
Kookstudio John Geven, kookworkshop op niveau.
Kookstudio Kookworkshops op maat Moleculair koken Vergader en trainingsfaciliteiten Teambuilding Bedrijfsuitje Kleine en grote groepen Private diner Landenthema's' Kookworkshops in Engels Leerzaam en gezellig Kooktechnieken Business to business Trouwfeest Klassiek tot en met modern koken Vincent van Gogh arrangementen 5 sterren Lunch kookworkshops.
utrecht

Contacteer ons

kookstudio
kookcursus limburg
kookcursus
kookworkshop kinderfeestje
kookworkshop met kinderen
kookworkshop amsterdam
kookworkshop kinderen brabant
kookworkshop eindhoven
kookworkshop nijmegen
kookworkshop hilversum
kookworkshop alkmaar
kookworkshop apeldoorn