Resultaten voor kookstudio te huur

kookstudio te huur  
kookstudio Professionele kookstudio te huur! COOK EXPERIENCE.
professionele kookstudio te huur! Professionele kookstudio te huur! Bent u ook gepassioneerd door koken? En op zoek naar een top professioneel uitgeruste locatie, dan kookt u goed bij ons! Kookclubs, diverse verenigingen, hobbykoksiedereen, is welkom! Voor meer informatie kan u steeds bij ons terecht via info@cookexperience.be of via 0486/72 91 72.
kinder feestjes
Kookstudio huren kookclub, vergaderlocatie, particuliere zaalhuur.
Kooklesprogrammas kinderen Scholen en BSOs. als locatie te huur. Kookclubs / zelf aan de slag. Selecteer een pagina. KookSchoolKunsten huren als zaal. Naast kookstudio of vergaderaccomodatie is de ruimte van KookSchoolKunsten ook uitermate geschikt als locatie zonder catering. Het gemak van een zaal huren met meebrengen van eigen eten en drinken!
goedkope groepsaccommodatie
flexkeukenhuren.
decis bayer
Kookstudio huren in Brabant Moderne kooklocatie Den Bosch Ikook.
Wilt u onze kookruimte/kookstudio huren in Brabant? Studio Ikook is per avond te huur voor een vaste prijs. Onze kookstudio midden in Vught is vanaf 17.00 uur vrij voor uw gasten. De kok kan al eerder terecht om spullen neer te zetten en voorbereidingen te treffen voor de avond.
kinderdagverblijf oosterhout
Kookstudio huren Bijleila.
Ben je zelf hobbykok maar mis je de ruimte om je creativiteit aan de man te brengen? De kookstudio is te huur voor 150 per kookworkshop inclusief de voorbereidingstijd en dan moet je er voor zorgen dat deze weer tip top schoon wordt achtergelaten.
afvalcontainer
KEUKEN TE HUUR CookCook!
Zoeken naar: Zoeken. KEUKEN TE HUUR. verzorgt met name catering voor bedrijven en organisaties in Utrecht en Amsterdam. We cateren vooral op werkdagen. En dus is onze productiekeuken in Utrecht het weekend regelmatig leeg. Dat vinden we zonde. Dus wil je een professionele keuken huren in Utrecht, lees dan snel verder. Wij verhuren onze keuken regelmatig aan groepen die er een kookworkshop verzorgen. Of die een diner willen voorbereiden in een kookstudio met gebruik van professionele apparatuur.
Kookstudio huren Kookworkshop Twente.
Hebt u zelf geen zin om na afloop af te wassen, dan kan Het Kookatelier voor een afwashulp zorgen. In overleg is heel veel mogelijk. Prijzen voor het huren van de kookstudio zijn op aanvraag verkrijgbaar. Workshop bonbons maken Tijd: 1100.:

Contacteer ons

kinderkookworkshop friesland
kinderkookworkshop zwolle
kookstudio te huur
kookworkshop rotterdam
kookworkshop kids
kookworkshop voor kinderfeestjes
kookworkshop kinderen
kookworkshop voor kinderen
Kookworkshop
kookworkshop maastricht