Zoeken naar kookworkshop voor 2 personen

kookworkshop voor 2 personen  
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Een kookworkshop volgen voor 2 personen, 4 of 6 personen in de omgeving van Helmond en Eindhoven kan bij Kookstudio Culinair Centrum. Voor een gezellig avondje uit in de vorm van een kookworkshop en een heerlijk diner met je gasten aan je eigen tafeltje kom je naar Aarle-Rixtel slechts 15 minuten van Eindhoven.
www.nlp-happyness.nl
Gastronomie Kookles Kookworkshop Brussel 2 personen: Pagina 1 van de resultaten.
Een verblijf of activiteit. Voor 2 personen. Op stap met twee. 1510 keuzes: overnachtingen, diners, sessies sauna. In deze geschenkdoos komt 1 activiteit overeen met uw zoekopdracht. Ontdek deze geschenkdoos. Een Wonderbox op maat. Kies van 1 tot 4 activiteiten.
kookworkshop 2 personen
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.
seo test
Kookworkshop WegmetdeBaas.
Van 6 tot 30 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Kookworkshop op het water! Botel Ophoven: In het Maasplassengebied ligt Botel Ophoven bij uitstek een mooie en originele locatie voor bedrijfsuitjes. Dit drijvende hotel beschikt over een kookstudio: Kookstudio de Kombuis De kookstudio wordt gebruikt voor kookworkshops en kookdemonstraties.
stelvoetenmagazijn.nl
Gastronomie Kookles 2 personen: Pagina 1 van de resultaten.
Voor 2 personen. Op stap met twee. 1510 keuzes: overnachtingen, diners, sessies sauna. In deze geschenkdoos komen 2 activiteiten overeen met uw zoekopdracht. Ontdek deze geschenkdoos. Een verblijf of activiteit. Voor 1 of 2 personen. 1130 keuzes: overnachtingen, diners, leuke activiteiten.
Kookworkshop 2-personen de Kookerij Culinary College.
Kookworkshop voor 2 personen. Alleen, samen of met een klein groepje koken? Uiteraard ben je welkom bij de Kookerij! Je sluit aan bij een van onze groepjes van de open kookworkshops. Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.
Eenmalige kookclinic met 1-2 of 3 personen Kookstudio Pineapple.
Privé kookles met 1 2 of 3 personen. Met een, twee of drie personen komen koken zonder andere cursisten erbij? Ook die mogelijkheid is er in onze kookstudio. De prijs bedraagt voor 1 persoon 150, voor 2 personen 200 en voor 3 personen 245.
Kookstudio's' Smulweb.nl.
Hobbykoks en kookliefhebbers kunnen al vanaf 2 personen deelnemen aan de workshops. Voor bedrijven is het mogelijk om vanaf 6 personen deel te nemen. Voor groepen van 18 tot 20 personen kunnen wij de kookstudio exclusief reserveren. Vanaf 5 personen is het mogelijk om de kookworkshop te combineren met een wijnproeverij.

Contacteer ons

kookworkshop antwerpen
kookworkshop assen
kookworkshop vrijgezellenfeest
kookworkshop gouda
kookworkshop houten
Kookworkshop Groningen
kookworkshop haarlem
kookworkshop voor 2
kookworkshop voor 2 personen
Kookworkshop Zwolle
Kookworkshop italiaans