Meer resultaten voor individuele kookworkshop

individuele kookworkshop  
Kookworkshop Diëtiste Tervuren.
Vraag een gezonde kookworkshop bij DIETISTE Tervuren aan als teambuilding activiteit, als workshop op een beurs, als cursus voor uw organisatie, De themas en onderwerpen van de kookworkshop worden individueel gekozen en aangevuld op basis van uw vraag, duur van de workshop en doelgroep.
bcc condensdroger
Individuele kookworkshops en cursussen Keizer Culinair.
Special Puur Feest in Amsterdam Jordaan. 10 Dec 2017. 1130: 1530: uur. Special Pure Piemonte English in Amsterdam Jordaan. 04 Mar 2018. 1130: 1530: uur. Verras een bekende met een cadeaubon voor een kookworkshop of cursus naar keuze. Kookworkshops / Individuele deelnemers.
prince 2 foundation
Jamie Oliver kookworkshop Kokerij Aartselaar, Antwerpen. Jamie Oliver kookworkshop Kokerij Aartselaar, Antwerpen.
Waag je tijdens de Italiaanse kookworkshop aan recepten van topchefs uit Toscane! Geatano Trovato: Zoete peperrolletjes. Fulvio Pierangelini: Kikkererwten met scampi. Valeria Piccini: Gebraden eend met balsamicosaus. Geatano Trovato: Sabayon van Vin Santo met biscuit en Williams peren. Contacteer ons voor de actuele kalender met open kookworkshops waarvoor je je individueel of in kleine groep kan inschrijven.
bamboe bestellen
La Cucina del Sole Kookschool/cooking school catering in Amsterdam. La Cucina del Sole Kookschool/cooking school catering in Amsterdam.
De Siciliaanse keuken. Detox kookworkshop 20 jan. Italiaanse kookworkshop in Amsterdam met eigen groep. Lunch kookworkshop met eigen groep. Tarot Antipasti/Fingerfood Workshop. Vergaderingen, bijeenkomsten en borrels. Teambuilding koken in Amsterdam. Kookcursus van 4 lessen De Basis van de Italiaanse Keuken. Kookcursus van 4 lessen De Streekgebonden Italiaanse Keuken. Kookcursus van 4 lessen De Vegetarische Italiaanse Keuken. Privé Kooklessen op Locatie. Kookvakantie in Puglia Apulië. 1 2 3 4 5 6 7 8. DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL IN AMSTERDAM. Leer Italiaans koken met Italianen. Kookworkshops met individuele inschrijving.
groepsaccommodaties
Moederskeuken KookworkshopsKookworkshops in Amsterdam Kookworkshops in Amsterdam.
Elke kookworkshop of kookles door Moederskeuken wordt op maat gemaakt en begeleid door een echte expert. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt U achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken met uw bedrijf of groep vrienden schept een culinaire band! Kookworkshops van Moederskeuken heeft een ruim assortiment aan kookworkshops voor zowel beginners en gevorderden. Tevens bieden wij individuele kookworkshops oftewel kookcursussen op individuele inschrijving of voor kleinere groepen.
taalcursus spanje
Individuele kookworkshops De Rozijnenkorf.
Over de Rozijnenkorf. Home / Kookstudio / Individuele kookworkshops /. Klassiek Franse keuken. Klassiek Italiaanse keuken. Klassiek Spaanse keuken. Tijd: 18.00 22.00 uur. Kosten: 6500, p.p. aperitief amuse, diner, btw. De Aziatische keuken is voor velen, net als de bekende keukens uit Europa, een ware bron van inspiratie. Bijzondere aroma's, kleuren en smaken. In deze kookworshop bieden we een bonte verzameling van klassieke gerechtjes uit ondermeer Vietnam, China, Laos, Thailand, India en Indonesië. Misschien bent u er wel eens geweest. Ook dan vormt deze kookworkshop een heerlijk, Aziatisch reisje.
Kookworkshops Breydel.
Nadat u zelf uw gerecht hebt bereid, wordt u aan tafel bediend. Ook het afruimen en het afwassen wordt voor u gedaan. U kan steeds individueel inschrijven op één van deze kooksessies. Kies de KOOKWORKSHOP uit die u het meest aanspreekt.
Kooklessen De tafel van Tine.
Hou jij ook van lekker koken én eten? Dan ben je bij Dishcover aan het juiste adres. Koken en bakken in de vorm van een kookworkshop of een kookdemo. In jouw keuken, de keuken van je vereniging of kookclub, de keuken van je bedrijfsrestaurant, de toonzaalkeuken van je winkel.
Kookworkshops Wandelingen Individuele inschrijvingen: november en december 2017.
We nemen je mee naar enkele Arabische winkels en tonen je de producten waarmee het allemaal nog lekkerder en leuker wordt. Wanneer: zo 17 dec 17 11u tot 15u. Kookworkshop: Food For Foodies Kerstdiner. En wat eten wij met kerst?
De Kooksalon.
De twee keukens zijn ieder, geheel in eigen stijl, ruim ingericht waarbij alle apparatuur aanwezig is en waar ieder zijn eigen inspiratie op kan doen tijdens een van de vele kookworkshops. Het unieke van onze kookstudio is om zowel als particulier d.m.v. individuele inschrijving of als bedrijf met groepen tot 25 personen een kookworkshop te kunnen volgen.

Contacteer ons

individuele kookworkshop
kookworkshop sittard
kookstudio limburg
kookstudio maastricht
kookstudio huren
kookstudio venlo
culinaire workshop limburg
kookstudio beek
kookstudio zuid limburg
kind kookworkshop
kookworkshop individueel inschrijven
kookstudio huren amsterdam