Op zoek naar kookworkshop sittard?

kookworkshop sittard  
Het Smaakpunt Lunchservice, Catering, en koken Het Smaakpunt voor lekker verantwoord koken.
In onze sfeervolle kookstudio ontvangen wij u graag voor een gezellige, leerzame en vooral smaakvolle kookworkshop. Met een groep van 8 tot 12 personen gaan we aan de slag met potten en pannen om een culinair en stijlvol menu te creëren.
Miele wasmachine
Welkom bij Pastapiu: Pastapiù Italiaans koken, workshops en genieten!
De eerste kookworkshops voor 2018 zijn weer gepland! Op vrijdag 20 april gaat ons culinaire seizoen in Italië weer van start met kookworkshops, excursies en een wijnproeverij. Het eerste weekeinde van het seizoen wordt gehouden van 20 tot en met 24 april.
prince
Indonesische Kooklessen Indonesische kooklessen.
Caren februari 7, 2017 at 1119: pm on Gastenboek Hallo Ellis was zeer aangenaam voor een volgende keer weer, leuke groep gezellig gekookt met z'n' allen en leuk. Een kleine sfeer impressie van de Indonesische Kookworkshop, indonesische Kooklessen en indische hapjes maken avonden.
wanneer bamboe planten
Meridiez Kom koken bij Meridiez!
Het is ontzettend leuk om samen met andere mensen te koken en hen deelgenoot te maken van mijn kennis en passie over koken, lekker eten en wijn. De gezelligheid en ongedwongen sfeer in de keuken en aan tafel maken van iedere kookworkshop een feestje.
goedkope groepsaccommodatie
CookCo in Sittard Kookstudio Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Informatie over CookCo in Sittard. Detailhandel in kristal, glas, porselein, aardewerk, huishoudelijke en geschenkartikelen.
wilgenschutting
kookworkshop limburg kookworkshop individueel kookworkshop sittard.
Toon Hermans Huis Sittard Paardestraat 31 Sittard Evenementen. Datum 29-mrt-2014 Tijd 1600 2000 uur. Locatie Toon Hermans Huis Sittard. UPDATE 27-02-14 aanmelden voor de reservelijst nog mogelijk kookworkshop is volgeboekt! Wij verdiepen ons tijdens deze Discutafel kookworkshop in smakelijke en eenvoudige recepten zonder vlees!
Home KOOKPODIUM.
Basiscursus Croquetten Culinair Cursus Familie Feest Feestmenu Garnalen Gezellig Indisch eten Italiaans Kerst Kerstdiner Kerstmenu Koken Kookcursus Kookles Kookworkshop Kreeft Kroket Kroketten Leren koken Masterclass Oesters Rijstafel Samen eten Samen koken Schaal en Schelpdieren Sterrenkoken Thaise Curry Thais eten Vis Vlees Vrienden Wijn.
LUNA Eten Drinken UIT Sittard-Geleen.
Sinds kort kunnen grotere gezelschappen ook gebruik maken van de sfeervolle marktkamer op de eerste verdieping, bijvoorbeeld voor een groepslunch, groepsdiner, borrel of kookworkshop. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden! LUNA Eten Drinken. 6131 EL Sittard. Telefoon 046 4111099.
Hoeve Hub Notermans Bed Breakfast Catering Kookstudio.
Kookenthousiastelingen kunnen onder ervaren begeleiding deelnemen aan een kookworkshop, waarbij u een keuze kunt maken uit de Franse, Italiaanse of Japanse keuken. Natuurlijk kunt u ook eigen ideeën aandragen. In de gezellige eetkamer kunt u vervolgens van de bereide gerechten genieten.
Kookstudio Pastapi te SITTARD Smulweb.nl.
Veldertjes a la Anton. Kookstudio Pastapiù te SITTARD. Een kookworkshop in je eigen keuken of op een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld leren een authentiek Italiaans 4-gangenmenu te bereiden. Of nodig een paar vrienden en vriendinnen uit en organiseer een thema-avond, zoals het bereiden van antipasti en stuzzichini tapas.

Contacteer ons

individuele kookworkshop
kookworkshop sittard
kookstudio limburg
kookstudio maastricht
kookstudio huren
kookstudio venlo
culinaire workshop limburg
kookstudio beek
kookstudio zuid limburg
kind kookworkshop
kookworkshop individueel inschrijven
kookstudio huren amsterdam