Meer resultaten voor kookworkshop brabant 2 personen

kookworkshop brabant 2 personen  
Kookworkshop Brabant Tilburg Tapas.
Wil je met je vriendinnen, collega's, vrienden of familie een avond of middag koken, eten en drinken in een sfeervolle omgeving In Tilburg Brabant, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij deze gezellige en lekkere Tapas Kookworkshop wanen jullie je even in de Mediterranen. Onder goede en gezellige begeleiding gaan jullie heerlijke hapjes en gerechtjes maken. Met een royaal gevulde tafel als eindresultaat! Natuurlijk is er na de maaltijd nog tijd om na te tafelen onder het genot van een kopje koffie, thee en iets lekkers. Met een heerlijk gevulde maag en een bijzondere kookervaring ga je weer voldaan naar huis. Na afloop mailen we jullie de recepten van deze Tapas Kookworkshop. Prijs: vanaf 10 personen.
azaccounting.be
Kookworkshop 2 personen volgen? Diverse thema's.'
Kookworkshop voor 2 personen. Wij ontvangen je graag om 18.00 uur met een amuse van de kok en een heerlijk aperitief. Daarna ga je samen met de andere gasten in de keuken aan de slag. Tussen 20.00 uur en 20.30 uur ga je, eventeel alleen met je eigen gezelschap, aan tafel en worden de gerechten uitgeserveerd. Onze deuren sluiten om 23.00 uur. Op diverse avonden kun je bij ons komen koken en eten. Kijk voor de actuele data in onze agenda. De kosten bedragen 4950, per persoon exclusief drank. De prijzen vermeld in de agenda zijn inclusief een drankarrangement. Ook dat is mogelijk. Wij schenken bij de gerechten bijpassende wijnen. Ook is het mogelijk om tegen meerprijs een kwaliteitswijn te drinken bij de gerechten of een likeurtje bij de koffie. Wilt u reserveren: bel 0492-381565 of 06-83206193. Mailen kan natuurlijk ook. Ook samen koken met grote groepen tot 100 personen behoort tot de mogelijkheden. Vraag een offerte op of bel voor de mogelijkheden. Deel deze pagina.: Tips van de kok. Onze favoriete recepten. 1992 2017 Culinair Centrum. Goossensstraat 24 5735 CJ Aarle-Rixtel. 0492 381565 javascript protected email address. Veel gezocht: Kookworkshop Brabant Kookworkshop Helmond.
teambuilding brabant
Kookworkshops in Brabant Cateringservice Kookstudio Brabant.
Het is een combinatie tussen samen gezellig bezig zijn en heerlijk dineren met elkaar. De workshops bij Kookcentrum Brabant zijn mogelijk vanaf 10 tot en met 80 personen. Samen een kookworkshop tapas volgen. Gezellig, informeel tafelen met heerlijke, bourgondische tapashapjes.
yoast seo
Beleef een leuke Kookworkshop in Brabant!
Plaats: Breda / Bergen op Zoom / Den Bosch / Eindhoven / Tilburg. Aantal personen: 6 tot 100 personen. Inclusief: recepten, meergangen diner en indien gewenst met drankarrangement. We zijn zeer hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Een heerlijke accomodatie om samen met familie samen te zijn en een bijzondere verjaardag te kunnen vieren. Lekker samen genieten, lachen en plezier hebben bij het kokkerellen. De Italiaanse gerechten waren heerlijk en we hebben met smaak van heel wat gerechten genoten. Een aanrader voor een ieder voor een leuke workshop met goedlachse, gastvrije koks. Hartelijke groet, Lieke Becht. Lekker en Leerzaam! 1 2 3 4. Kookworkshop als groepsuitje?
tele-assistance-senior.fr
Speciaal voor 2!
Samen Genieten, Koken, Bereiden, Proeven, Drinken, Proosten, Lachen en Leren in een huiselijke omgeving met een informele sfeer! Bubbels heeft een uniek concept: Kookworkshops voor 2 personen! Niet aanschuiven bij een grote groep met onbekenden maar gezellig samen, intiem, interactief en leerzaam onder begeleiding van jullie eigen kok je eigen kookworkshop volgen.
Kookcentrum Brabant Deal van de dag Groupon.
Leer tapas maken met een 4 uur durende kookworkshop vanaf 2 personen bij Kookcentrum Brabant vanaf 34. Vervalt 29 mrt. Nog niet beschikbaar. Leer tapas maken met een 4 uur durende kookworkshop vanaf 2 personen bij Kookcentrum Brabant vanaf 34.
Kookworkshops en koken in Hilvarenbeek bij Tilburg in Noord Brabant.
20 personen 3650., 20 personen 3450., Workshop viergangen diner.: 20 personen 4050., 20 personen 3850., Onder deskundige begeleiding bereid u in groepjes van 2 een smakelijk diner klaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse boerderijproducten. U kunt kiezen uit diverse thema's.:

Contacteer ons

kookworkshop noord holland
goedkope kookworkshop
kookworkshop leeuwarden
kookworkshop almelo
kookworkshop brabant 2 personen
kookworkshop gent
kookworkshop twente
kookworkshop helmond
kookworkshop friesland