Op zoek naar kookworkshop friesland?

kookworkshop friesland  
Culinaire workshops in Friesland Workshoppen.nl.
Lees meer over deze workshop. In de keuken staan en een heerlijke maaltijd bereiden is voor veel mensen een leuke en ontspannende bezigheid. Tijdens onze Kookworkshop in Friesland leert u hoe u de lekkerste gerechten bereidt. Lees meer over deze workshop.
bedrijfsuitje friesland
Kookworkshop Friesland.
Kookworkshop volgen in de omgeving van Friesland? Op 10 minuten rijden van Friesland bevindt zich onze gezellige kookstudio. Hier kunnen jullie diverse kookworkshops volgen onder begeleiding van een professionele kok. Jullie maken van tevoren een keuze voor een thema aan de hand waarvan jullie gaan koken.
www.internetpastoor.nl
Lokaal 55, een unieke belevenis.
Ga naar bruiloft. Lokaal 55, een unieke culinaire avond uit in Friesland! Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé. In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren in het Grand Café, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, cupcakes maken of taarten decoreren, een kookworkshop of kookles op maat volgen of wijnen proeven in het Wijnlokaal.
www.terpstrawoningmakelaardij.nl
Home Kwartiernoord.
Welkom bij Kwartier Noord. Kwartier Noord is het leukste adresje in Friesland voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, maar ook als vergaderlocatie of locatie voor uw personeelsuitje in Friesland. Laat je verwennen tijdens een walking dinner of steek zelf de handen uit je mouwen tijdens een kookworkshop.
wasserenthärter.de
Kookstudio Friesland.
Samen aan de slag in de kookstudio? Op 10 minuten rijden van Friesland vinden jullie onze gezellige kookstudio. Samen kokkerellen in de kookstudio staat garant voor een gezellige en smakelijke invulling van jullie personeelsuitje, groepsuitje of familiedag! In onze gezellige en compleet uitgeruste kookstudio kunnen jullie terecht voor een kookworkshop onder begeleiding van een professionele kok, of jullie kunnen gezellig samen kokkerellen terwijl wij alvast de boodschappen voor jullie hebben gedaan!
freelancer
De Kleyne Sint Jacob.
Houd deze pagina in de gaten om je aan te melden voor de leukste kookactiviteiten in onze kookstudio. Volg een culinaire workshop, kookcursus of kookles. Bekijk de beschikbaarheid in onze online kookagenda en verstuur direct uw aanvraag voor een kookworkshop, kookcursus, kookles of andere kookactiviteit in Friesland.
Kookstudio@home Kookworkshops op unieke locaties aan de Waddenkust.
Door de luxueuze uitstraling en unieke ligging van het landhuis krijgt de kookworkshop een extra dimensie. Japans 50 p.p. Menuprijs 45 p.p. Voor groepen van 10-24 personen. Dit historische gebouw, direct aan de waddendijk bij Moddergat, is opgericht in 1924 als Coöperatieve Garnalendrogerij door vissers uit Paesens en Moddergat. In 2001 is het pand behoed voor de sloop en met zorg verbouwd, sindsdien wordt het gebruikt voor lezingen, voorstellingen, feestjes en nu ook voor kookworkshops! Surf n turf menu 45 p.p. Menuprijs 40 p.p. Voor groepen van 10-18 personen. Middenin het rustieke terpdorpje Ee in het Noord-Oosten van Friesland ligt Unia Zathe.

Contacteer ons

kookworkshop noord holland
goedkope kookworkshop
kookworkshop leeuwarden
kookworkshop almelo
kookworkshop brabant 2 personen
kookworkshop gent
kookworkshop twente
kookworkshop helmond
kookworkshop friesland