Meer resultaten voor kookworkshop gent

kookworkshop gent  
Kookworkshop EVA maakt het plantaardig.
wo 27 dec. Kookworkshop voor kleine chefs met ouder EVA. Deze pagina delen.: Heb je opmerkingen over deze pagina? Laat het weten. Leave this field blank. Subscribe for the newsletter. Order the magazine. Geef jouw steun. Steendam 84, 9000 Gent.
AdWords
Workshops en teambuilding Gent 20 tot 100.
Deze teambuilding kookworkshop in Gent is er in de vorm van een lunch vanaf 55 p.p. BTW en in de vorm van een diner vanaf 75 p.p. Deze teambuilding activiteit in Gent is i nclusief diverse drankjes, eten en een uniek schort.
www.internetpastoor.nl
Gezonde kookworkshops in Gent: leer nu gezond koken Lekker en gezond leren koken in Gent.
Workshops op maat. GEZOND KOKEN IN GENT. Fun, ontspannend, yummie en bovenal GEZOND! Volg jij binnenkort ook een kookworkshop in Gent? We organiseren verschillende workshops waar je gerust deel aan kan nemen. Kijk naar onze kalender om hierover meer te weten.
http://www.vakantieintenerife.be/
Kookworkshop in een kookstudio Gent Events.
Wie houdt van gezellig koken, is bij deze kookworkshop aan het goede adres. Samenwerken aan een nieuwe, leuke uitdaging laat soms verrassende eigenschappen van uw medewerkers zien gedurende deze acitiviteit. Samen koken bevordert de sfeer, waardoor een nieuwe groepsdynamiek ontstaat. Gaat u mee op reis door smaken, geuren en kleuren? Aperitief, wijnen koffie/thee. Begeleiding van een professionele chefkok.; Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren. Let's' salsa inclusief tapas diner. It's' hot, it's' Salsa! The Ultimate Gent Challenge.
wasserenthärter.de
Kookworkshops gezonde voeding, Gent Intuitive Cooking.
De prijzen van onze workshops variëren naargelang de groep, locatie, en/of wensen van de klant. Contacteer ons met uw specifieke vraag en wij stellen een pakket op maat op. 2016 Intuitive Cooking Pieter-Jan Lint. 2017 Intuitive Cooking. Alle rechten voorbehouden. Kookworkshop gezonde voeding, Gent.
3 maanden
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
Neem dan een kijkje in ons aanbod EVA kookworkshops. De workshops gaan regelmatig door in het Veggiehuis in Gent of in andere steden in Vlaanderen. Onze plantaardige kookworkshops. Koken met kansen. Onze plantaardige kookworkshops. We bieden drie verschillende niveaus aan: voor mensen die nog niet vertrouwd zijn met de veggie keuken en snelle gerechten willen maken met ingrediënten uit de supermarkt, voor mensen die al af en toe veggie koken, maar op zoek zijn naar meer inspiratie en wel eens minder gekende ingrediënten uit de biowinkel willen proberen, of voor mensen die al goed vertrouwd zijn met de veggie keuken en een stapje verder willen gaan en bijvoorbeeld notenkazen en vegan desserts willen leren maken. Je bent welkom in elke kookworkshop natuurlijk.
COOK EXPERIENCE // kookervaringen die bijblijven.
Chef-kok, met specialisatie patisserie, Sarah Soulliaert en Sommelier-Conseil Bernard De Vriendt nemen U mee op een reis doorheen smaken, geuren en kleuren. In ons Kookatelier te Gent Drongen kan U elke maand nieuwe kookworkshops, kooklessen, demosessies en wijndegustaties volgen, telkens gethematiseerd en geïnspireerd op wat het seizoen biedt.
Home Illie Mangaro.
Sinds kort heeft Illies rode pepertje ook een voet aan de grond! In de trendy food lodge op Dok Noord is er ruimte voor kookworkshops, mindful evenementen en het organiseren van eigen events, meetings, team buildings, workshops, privé-feestjes Laat je inspiratie de vrije loop gaan!

Contacteer ons

kookworkshop noord holland
goedkope kookworkshop
kookworkshop leeuwarden
kookworkshop almelo
kookworkshop brabant 2 personen
kookworkshop gent
kookworkshop twente
kookworkshop helmond
kookworkshop friesland