Resultaten voor kookworkshop venlo

kookworkshop venlo  
Kookworkshop Tapas Venlo.
Zoek uw uitje. Kookworkshop tapas / Braziliaans koken Venlo. Leer tapas maken tijdens uw bedrijfsuitje in Venlo. Stimuleer de creativiteit. Doe samen met uw collega's' een workshop onder leiding van een ervaren kok! Uw teamuitje aftrappen met een aangename High Tea.
prince ii
Kook en Wijnstudio La Fine Bouche Passie voor koken en wijn!
droger
Over ons.
Paul is werkzaam bij Mertens als verkoopadviseur en ik Mieke ben momenteel werkzaam op een praktijkschool, t Wildveld in Venlo. Hiervoor heb ik de lerarenopleiding Pabo in Helmond en de middelbare hotelschool in Venlo afgerond. Aan de hotelschool is mijn passie voor het vak koken ontstaan.
bamboe hemd dames
Kookworkshop Venlo, Boek de Kookparty!
Alles kan, op iedere gewenste locatie ook in Venlo. Uw gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw kookworkshop onvergetelijk wordt. Koken met Kookparty is super leuk! Nodig uw vrienden/familie/collegas uit en ga lekker koken.
zout
Kookworkshop Venlo WegmetdeBaas.
Op zoek naar een kookworkshop in Venlo voor uw bedrijfsuitje? WegmetdeBaas heeft vele kookworkshops in Venlo. U kunt op onze site vele verschillende kookworkshops in Venlo vinden. Van zelf Tapas maken, tot een uitgebreid diner bereiden met elkaar. Food Fun Culi Spel.
taal duits
ITALIAANSE KOOKWORKSHOP Nina Bellen.
Voor een familiedag, vriendendag of bedrijfsuitje. Waar wordt de Italiaanse kookworkshop gegeven? We hebben twee sfeervolle kookstudio's' waar de kookworkshop georganiseerd wordt. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbaarheid. De kookstudio's' liggen ongeveer 10 minuten op loopafstand van het centrum van Venlo.
Workshop of vrijgezellenfeest Venlo 15 tot 75 p.p.
Lipdub of filmuitje in Venlo, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne kneepjes leren van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Venlo, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Kookstudio Kookworkshop Venlo Kookers.nl.
Kookstudio Kookworkshop Alkmaar. Kookstudio Kookworkshop Almere. Kookstudio Kookworkshop Amersfoort. Kookstudio Kookworkshop Arnhem. Kookstudio Kookworkshop Barendrecht. Kookstudio Kookworkshop Breda. Kookstudio Kookworkshop Capelle. Kookstudio Kookworkshop Den Haag. Kookstudio Kookworkshop Groningen. Kookstudio Kookworkshop Purmerend. Kookstudio Kookworkshop Roermond. Kookstudio Kookworkshop Rotterdam. Kookstudio Kookworkshop Venlo.
kookworkshop venlo.
Lipdub of filmuitje in Venlo, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne kneepjes leren van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Venlo, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Leren, proeven en ervaren ProefLokaal Limburg.
Dat is mogelijk in onze eigen kookstudio. Een gezellige keuken, een deskundige chef-kok en een gastvrij ontvangst maken van uw workshop of cursus een feest! U kunt bij ons terecht voor een eenmalige kookworkshop of voor het volgen van een kookcursus.

Contacteer ons

kookworkshop roosendaal
kookworkshop oosterhout
kookworkshop grote groep
kookworkshop scheveningen
kookworkshop 5 personen
kookworkshop deventer
kookworkshop indonesisch
kookworkshop zaandam
Kookworkshop bedrijfsuitje
italiaanse kookworkshop amsterdam