Meer resultaten voor kookworkshop 5 personen

kookworkshop 5 personen  
Kookworkshop WegmetdeBaas.
Van 5 tot 20 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. FoodFun Culi Spel nu ook in Vlaanderen! Dinerspel.nl: Hét recept voor een smakelijk bedrijfsuitje! FoodFun is een amusant dinerspel dat draait om eten en drinken. Een vermakelijke én smakelijke invulling voor een geslaagde bedrijfsuitstap of vrijgezellenfuif. Als eerste locatie in Vlaanderen biedt Monico Meir Antwerpen nu deze. Van 15 tot 80 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Een originele teambuilding. bvba grand mere: Creatief kokkerellen bij Kokerij, leerrijk en amusant! Samen koken is altijd oergezellig. Met de tips van onze sympathieke chef-kok wordt jouw kookworkshop een leerrijke ervaring om nooit te vergeten.
www.scalaplatform.be
KOOKWORKSHOPS.
Stuur ons een mail voor meer info naar. VOLGENDE KOOKWORKSHOPS VOOR INDIVIDUELE INSCHRIJVINGEN.: Zondag 26 november van 13u tot 17u VOLZET. Zondag 10 december om 13u tot 17u VOLZET. Liever een privé kookworkshop voor uw eigen groep van minstens 5 personen.
azaccounting.be
Kookstudio's' Smulweb.nl.
Voor groepen van 18 tot 20 personen kunnen wij de kookstudio exclusief reserveren. Vanaf 5 personen is het mogelijk om de kookworkshop te combineren met een wijnproeverij. Waardering 0 van 5. Hèt adres voor uw culinaire workshops, personal cooking en kookdemonstraties!
seo consultant
Kookworkshop Brussel WegmetdeBaas.
Kookworkshops in Brussel. Van 5 tot 20 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. @dmire: Over heel de wereld staat België bekend om zijn chocolade en nu kunt u de geheime ontdekken van het ambachtelijk chocolade maken! Deze chocolade ervaring bestaat uit een degustatie, een workshop en een informatieve sessie, dit alles in een relaxte sfeer.
klantkaart.nl
Kookworkshop aan huis Dishcover.
Afhankelijk van de bereidingstijd van de recepten en het aantal deelnemers aan de kookworkshop maken we 5 tot 8 verschillende gerechten klaar die samen een complete maaltijd vormen. Bij de niet-vegetarische workshops zorg ik steeds voor een evenwicht tussen vlees, vis en groentegerechten. Zijn er mensen allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het tijdig, ik hou er zeker rekening mee. Alle recepten krijg je na de workshop mee naar huis. Ik begeleid deze kookworkshops voor groepen tot 20 personen.
Teambuilding kookworkshop Dishcover.
In die tijd koken jullie en wordt ook alles geproefd. Afhankelijk van de bereidingstijd van de recepten en het aantal deelnemers aan de kookworkshop maken we 5 tot 8 verschillende gerechten klaar die samen een complete maaltijd vormen. Bij de niet-vegetarische workshops zorg ik steeds voor een evenwicht tussen vlees, vis en groentegerechten. Zijn er mensen allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het tijdig, ik hou er zeker rekening mee. Alle recepten krijg je na de workshop mee naar huis, zodat je er thuis zelf mee aan de slag kan. Ik begeleid deze teambuilding kookworkshops voor groepen tot 24 personen.
Kookworkshops Rozen Radijs.
Vindt u het leuk om te koken en zou u wel weer eens verrast willen worden? Misschien kunt u dan eens een kookworkshop volgen bij Rozen Radijs. Wij werken met dagverse biologische producten en zonder zakjes en pakjes. Vanaf 5 personen tot maximaal 20 personen kunt u bij ons terecht voor een kookworkshop.
Dishcover Kookworkshops.
Tijdens een teambuilding kookworkshop ga je samen met je collegas aan de slag in de keuken. Jullie koken met en voor elkaar. Zoek je nog een tof geschenk voor je partner, je moeder, broer, vriend? Doe eens een kookworkshop cadeau.
Paulien Culinair De leukste kookworkshops in Amsterdam.
De kosten van een Indonesische Kookworkshop zijn 45, pp. Wilt u reserveren voor deze workshop neemt u dan even contact op met Paulien: 31 020 671 28 21 of verstuur dit e-mail formulier. Wilt u met minimaal 5 en maximaal 8 personen deelnemen, dan kunt u, buiten de al vastgelegde data ook een andere datum boeken.

Contacteer ons

kookworkshop roosendaal
kookworkshop oosterhout
kookworkshop grote groep
kookworkshop scheveningen
kookworkshop 5 personen
kookworkshop deventer
kookworkshop indonesisch
kookworkshop zaandam
Kookworkshop bedrijfsuitje
italiaanse kookworkshop amsterdam