Resultaten voor kookworkshop deventer

kookworkshop deventer  
Culinair deventer.info.
Reserveringen op basis van beschikbaarheid en minimaal één week voor aanvang. Een kookworkshop is uitstekend te combineren met één van onze andere arrangementen. Toevoegen aan verlanglijstje. Kookworkshop 1 Deventer Telefoon.: 0570-649959, keuze 1 E-mail.: Groepsarrangementen VVV Deventer. Maandag, dinsdag en donderdag.
Consultants
Kookstudio in Eefde bij Zutphen, Deventer, Gorssel.De Kookjuf.
de gezellige, kleinschalige kookstudio in huiselijke sfeer, gelegen in de landelijke omgeving tussen Deventer en Zutphen. Heb je iets te vieren, wil je gezellig koken met familie, vrienden of collegas, dan is dit het aangewezen adres. Bij De Kookjuf kun je ook terecht voor de lekkerste hapjes en exclusieve catering. Heb je een feestje en wil je in plaats van de standaard hapjes een keer echt iets exclusiefs serveren? Schakel dan De Kookjuf in. Wij koken uiteraard met verse producten en zoeken onze inspiratie vooral in de mediterrane keuken. In de sfeervolle kookstudio kunnen 8 tot 10 mensen gelijktijdig koken. In de eetkamer grenzend aan de keuken is plek voor 12 personen. Een kookworkshop duurt circa 4 uur.
www.fashionteam.be
Kookstudio, wijnproeverij Kookwinkel De Rozijnenkorf.
Wij zijn gevestigd in het centrum van Deventer in een monumentaal pand uit 1653. Een fijn adresje voor liefhebbers van koken, wijnen en lekker eten. In onze kookstudio en wijnproeverij kunt u individueel, als groep of met uw bedrijf deelnemen aan een kookworkshop, wijnspijsproeverij of wijncursus.
wasserenthärter.de
Workshop Cucina Italiana Deventer.
View Cart Checkout. Cucina Italiana Deventer. Een feest voor uw zintuigen! Je bent hier.: Een kookworkshop volgen. Vooraf krijgen de gasten onder het genot van een welkomsaperitief en een hapje, een duidelijke uitleg over de bereiding van het diner en de producten.
workshop deventer
Kookworkshop Tapas compleet, betaalbaar en voor kleine groepen.
Ga naar acties kookworkshop. Gaos Events: jouw specialist in de Stedendriehoek. Gaos Events heeft vele jaren ervaring in het organiseren van evenementen en uitjes. Daarmee zijn wij jouw persoonlijke specialist in de Stedendriehoek Apeldoorn Deventer Zutphen. Voor onze kookworkshops hebben we in iedere stad een geschikte locatie.
Uitjes in Deventer.nl kookworkshop Tapas in Deventer Uitjes in Deventer.
of mail info@uitjesindeventer.nl. Boek de Kookworkshop tapas nu! Waar lekker drinken in Deventer? Van chille hippie achtige loungebars tot healthy hotspots. Om het je gemakkelijker te maken geven we je een overzicht van onze favo plekjes in Deventer. Waar lekker eten in Deventer?
Home Cucina Italiana Deventer.
View Cart Checkout. Cucina Italiana Deventer. Een feest voor uw zintuigen! CUCINA ITALIANA, EEN FEEST VOOR UW ZINTUIGEN! Geschikt voor vegetariërs. Op zondagmiddag of op dinsdag is er gelegenheid voor een kookworkshop. Men kan met groepen vanaf 10 personen een kookworkshop bespreken.
Catering Deventer Schonewille Partyservice 0570 850 660 Kookstudio-Deventer.
Samen met onze ervaren kookdocenten delen wij graag onze passie voor koken met u! Klik hier voor onze kookworkshops voor groepen en bedrijven. U kunt uw kookworkshop combineren met bijvoorbeeld een olijfolie, kruiden specerijen of wijnproeverij, een outdooractiviteit, lezing etc.vraag naar de mogelijkheden Klik hier om uw kookworkshop te reserveren.

Contacteer ons

kookworkshop roosendaal
kookworkshop oosterhout
kookworkshop grote groep
kookworkshop scheveningen
kookworkshop 5 personen
kookworkshop deventer
kookworkshop indonesisch
kookworkshop zaandam
Kookworkshop bedrijfsuitje
italiaanse kookworkshop amsterdam